Animed Arad

Registered animal rescue

Birth control

Animed Arad

Registered animal rescue

Medical care

Animed Arad

Registered animal rescue

Adoptions

Animed Arad

Registered animal rescue

Education

Animed Arad

Registered animal rescue

Events

Last posts

World stray animals day 2022

Evenimente -

World stray animals day 2022 We wish to thank EverMore Dog Rescue for sponsoring 19 spays, Julies Spay and Neuter Syndicate for sponsoring 9 spays and Mrs. Paula Tuculea Gabriela from Adoptii de …

Shania

Adopții -

Shania was brought to us from the streets for spaying but she remained with us for adoption. She is now in Germany with Mrs. Beatrix Laporta.

6 sisters from the public shelter

Adopții -

We took these 6 sisters out of the public shelter to prepare them for adoption. We ran tests and started the vaccination scheme. They were dewormed with Drontal and deflead with Nexgard Spectra. They …

"Aceasta organizatie non-profit a schimbat viata multora. Nu vorbesc doar despre animalutele salvate (nenumarate de altfel), dar si despre viata iubitorilor si/sau posesorilor de animale, care de multe ori sunt saraci...la buzunar, dar bogati la inima. In acest fel am fost si eu ajutata de multe ori de catre Dr.Iosim si sotia lui, carora le sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce fac. De acum voi face tot posibilul sa ii sprijin si eu! Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti Animed Arad! Continuati tot asa! Toata lauda si respectul."

Ildy Koko - Facebook

"De fiecare data când am apelat la serviciile Animed am fost foarte mulțumiți! Nu am fost niciodată refuzați! Am apelat la serviciile Animed pentru a steriliza căței de pe strada. Dr. are o mână foarte buna când vine vorba de sterilizare așa ca am apelat cu încredere atunci când a fost vorba de sterilizarea propriilor căței, tot domnul doctor ne-a tratat o cățelușă de tumora. Personal suntem foarte multumiti si recomandam cu incredere, s-a întâmplat ca dr. sa stea peste program mai bine de o oră până când a terminat tratamentul pentru cățeii noștrii :) De adoptat, am adoptat o pisică dar și atunci totul a decurs foarte repede ne-am dus am văzut pisica și am luat-o acasă. Numai cuvinte de bine, mulțumim Animed!"

Mădălina Păunescu - Facebook

"Tot respectul pentru ceea ce faceti! Ati dat dovada de seriozitate si ati fost mereu acolo atunci cand un animal necajit a avut nevoie. Eu am colaborat de cateva ori cu dumneavoastra si niciodata nu am ramas dezamagita. Intotdeauna am dus la bun sfarsit situatia. Va doresc in continuare multa putere de munca si sa ramaneti asa cum sunteti, oameni minunati cu suflet bun !!!"

Mihaela Fizite - Facebook
Birth control
Medical care
Adoptions