Animed Arad

Gala Animed

Pe 19 septembrie 2016 Animed Arad a implinit 15 ani de existenta. Pentru a sarbatorii aceasta realizare duminica 18.09.2016, incepand cu orele 16:00 a avut loc GALA ANIMED, editia intai. A fost prima gala din Romania pentru protectia animalelor. Afirmatie bazata pe faptul ca pe Facebook, Google si YouTube inca nu am gasit o alta gala organizata in tara noastra, pentru protectia animalelor.

Locatie: Salonul de evenimente Premiere din fostul complex comercial Armonia.

Meniul a fost de nunta, cu 5 feluri + un tort imens superb la final creat si donat galei de catre doamna Pop Mariana si fiica sa Alina Ioana (tel.0769.718.880). Meniul a fost in totalitate vegetarian. Am avut fantana de ciocolata, bufet de fructe, cafea, ciocolata calda, vinuri, sucuri diverse, GIGA TORT, sampanie si multe alte bunatati.

Toti participantii au primit cadouri de la Matopat, Bella, Pedigree, Royal Canin, BNB si Lexus Publicitate. Am avut premii la tombola pentru toti participantii, oferite de catre Royal Canin, pet shopurile Animax, Piranya si Snoopy si de catre Cramele Minis, Racing Bike Shop, Aualeu Fitness, CMVI Dr Iosim Claudiu. La licitatie au fost cumparate doua tablouri realizate si oferite galei de catre solista vocala a galei Alexandra Vasiu. Au mai fost cumparate la licitatie si bijuterii hand-made create si donate galei de catre Andreea Nadaban.

FAduo au cantat la vioara electrica si violoncel electric. DJ Marius (arcmedia) ne-a pregatit oldies goldies din anii 1970, 1980, 1990, 2000. D-ra Alexandra Vasiu ne-a incantat cu coveruri ale unor melodii cunoscute in toata lumea, in limba engleza, cantate LIVE.

Momentul artistic al serii a fost oferit de catre Scoala de Dans Royal Steps. 6 perechi de copii ne-au demonstrat cum danseaza profesionistii. Au fost grozavi si ne bucuram foarte mult pentru ca ne-au acceptat invitatia. Au aratat superb si au dansat impecabil.

Pozele si filmarile au fost realizate de catre Szalma Robert aka Lutzifer VideoGrapher.

Prezentatoarea galei a fost doamna Izabela Vekas (prezentator de stiri si emisiuni la TV Arad).

Am avut si un spatiu pentru fumatori la intrare.

Biletele au costat 200 lei, 300 lei si 500 lei si s-au gasit la membrii consiliului director al asociatiei pana pe 13.09.2016. Telefon 0766.581.545. Email: aradanimals@yahoo.com. Pretul biletelor nu a fost mare tinand cont de cheltuielile cu meniul, organizarea si de faptul ca se doreste a fi un eveniment de strangere de fonduri pentru controlul reproducerii, asistenta medicala, adoptii si educatie.

Fiind o premiera nu doar la noi in oras ci in toata tara suntem constienti de faptul ca nu puteam umple sala. Aceasta prima editie a avut ca obiective:

  1. Introducerea notiunii de Gala de Protectie a Animalelor in Romania.
  2. Sarbatorirea a 15 ani de munca a asociatiei caritabile autorizate Animed Arad in domeniul protectiei animalelor.
  3. Colaborarea cu mass-media si diversi sponsori carora sa le atragem si sa le mentinem sprijinul si pentru editia a doua a galei.
  4. Rasfatarea iubitorilor de animale, a membrilor, voluntarilor si sponsorilor asociatiei in semn de apreciere si multumire pentru eforturile lor in domeniu. Meritam cu totii sa ne uitam in urma si sa ne aducem aminte pentru cateva ore de toate reusitele, de toate animalele salvate, vindecate, adoptate, in ciuda dificultatilor de resurse umane si financiare. Salvarea animalelor parasite si maltratate sau accidentate este o munca anevoioasa, laborioasa, interdisciplinara. Cere mult efort, mult timp, multi bani si mult suflet. De multe ori eforturile depuse nu se soldeaza cu finaluri fericite. DAR trebuie si meritam sa ne amintim si sa ne bucuram pentru cazurile fericite in care operatiunile de salvare au fost incununate de succes si nou nascutii candva gasiti in tomberon se bucura de o viata linistita si sanatoasa si in siguranta alaturi de o familie adoptiva din tara sau din strainatate.
  5. Socializarea si formarea de noi prietenii intre iubitorii de animale.

Noi credem ca toti participantii la gala s-au simtit foarte bine si vor dori sa participe si la viitoarele editii si mai mult decat atat, sa isi invite si familia, prietenii si colegii de munca data viitoare.

Persoanele juridice au primit chitanta si contract de sponsorizare, putand scadea cheltuiala pe firma. Persoanele fizice au primit chitanta.

InRed ne-a creat ca sponsorizare logoul galei, designul biletelor, al afiselor si al fluturasilor. Vit Trace Line ne-a oferit ca sponsorizare inscriptionarea masinii, usii sediului si ne-a creat 15 tricouri pe care le-am purtat in promovarea evenimentului.

Magic FM ne-a oferit ca sponsorizare difuzarea spotului radio timp de o saptamana inaintea evenimentului.

Cu ocazia galei am lansat si o varianta imbunatatita a sitului propriu www.animed.ro pentru care Icetech ne-a oferit gazduire gratuita pana la sfarsitul acestui an. Tot Icetech a refacut pagina noastra de internet, contra cost.

Le multumim si pe aceasta cale partenerilor media si sponsorilor, fara de care evenimentul nostru nu s-ar fi putut realiza si a caror logo-uri se afla mai jos.

 

 

Galerie foto