Asistență medicală

Motanel accidentat

Asistență medicală -

Acest motanel a fost gasit intr-un parc. Nu se poate tine pe picioarele din spate prea bine. Pe piciorul drept din spate nu poate calca. Radiografiile arata o problema la baza cozii, care cel mai probabil a afectat inervatia.

Caine si pisica accidentati grav

Asistență medicală -

Pe strada Cocorilor a avut loc un accident grav in timp ce un caine fugarea o pisica. Amandoi au fost loviti de o masina. Pisica a decedat pe loc. Cainele si-a pierdut ambii ochi si are bazinul fracturat in mai multe locuri. In urma analizelor am …

Pisica oarba

Asistență medicală -

Un domn a observat o pisica pe marginea drumului si crezand ca fusese lovita de o masina ne-a adus-o. Dupa radiografii si analize am constatat ca motivul pentru care nu se misca era si va fi intotdeauna faptul ca nu vede. Ecografia ochilor arata …

Catea lovita de masina

Asistență medicală -

Aceasta catea a fost lovita de o masina si a avut nevoie de operatie si fasa gipsata. Va rugam sa donati cat puteti la cabinet sau in contul nostru de Raiffeisen Bank sau prin PayPal la aradanimals@yahoo.com. Va multumim.

Motan accidentat

Asistență medicală -

Acest motan a fost lovit de masina. A avut fractura cominutiva de femur. A fost adoptat dupa o luna, de persoana care l-a gasit pe strada. Va invitam sa donati cat puteti pentru acoperirea costurilor. Va multumim.

Pisica bolnava

Asistență medicală -

Aceasta pisica din Vladimirescu a fost diagnosticata cu Giardia. Se simte deja mult mai bine si va putea fi externata in curand.

Catel bolnav

Asistență medicală -

Returnand la CET o catea sterilizata am observat un catel care se clatina pe picioare. Avea parvoviroza si coronavirus. Din pacate nu a supravietuit.

Catel accidentat

Asistență medicală -

Acest catel a fost lovit de o masina. Avea ruptura de esofag, un picior rupt, lovitura la cap si un ochi afectat. Din pacate nu a supravietuit. A rezistat cinci zile.