Animed Arad

Gala Animed 2019

 

 

 

Dragi prieteni,

Va invitam la Gala Animed pe 15 decembrie 2019, la restaurantul Laser, incepand cu orele 15:00.

Timp de 4 ore va vom recompensa generozitatea cu mancare buna, tort, sucuri, bere, vin, concert de colinde sustinut de Asociatia Suflet Tanar Aradean intre orele 16:00-17:00, dj si concert sustinut de trupa SlyStyle intre orele 17:00-18:00, dupa care vom face poze cu tortul oferit ca de obicei de doamna Pop Mariana.

Acestia sunt membrii trupei SlyStyle:

Voce - Demian Zoran

Chitara - Armand Popa

Chitara bass, backing vocals - Nedelcu Mircea

Tobe - Morauszki Eduard

Meniul vegetarian: ciorba de legume, pireu de cartofi cu tocanita de ciuperci proaspete (nu inghetate) si varza.

Veti putea face poze haioase la Cabina Foto Selfie Station. Mazire Ioan Photography va face poze in sala.

Nu exista taxa de participare, nu se cumpara bilet. La fata locului veti dona cat veti dori in cutia de donatii. Firmele care doresc sa sponsorizeze primesc desigur contract de sponsorizare si pot da banii cash la Gala sau pot vira ulterior banii prin ordin de plata. Va fi final de an si firmele pot sponsoriza. Intrebati-va contabilul ce suma.

Noutatea de anul acesta este ca vom imparti donatiile cu Asociatia Dam o Sansa la Viata Animalelor Abandonate si Maltratate, cu adapost in Galsa, condusa de doamna Tuculea Gabriela Paula. Asadar, fie ca sunteti suporteri Animed, fie ca sunteti suporteri ADVAAM, va asteptam. Cu atat mai mult daca sunteti fanii ambelor asociatii. 

Tinuta este casual.

Rezervati-va locurile pana pe 9 decembrie la 0766581545, aradanimals@yahoo.com, trimitand un mesaj de pe acest site, sau scriindu-ne pe Facebook.

Avem un singur eveniment caritabil de strangere de fonduri pe an. Nu veti dori sa il ratati.

Dr. Claudiu Iosim, fondator.

Galerie foto