Animed Arad

Gala Animed 2017 - eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru protectia animalelor in Arad

Dragi prieteni iubitori de animale. Avem deosebita placere de a va invita la editia a doua a Galei Animed. Va avea loc duminica, 28 Mai 2017, intre orele 16:00-22:00. Pretul biletului este de 120 lei, pentru care persoanele fizice primesc chitanta de donatie iar firmele primesc contract de sponsorizare + chitanta putand scadea cheltuiala pe firma. Ne puteti contacta pentru bilete de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00, pana pe data de 20 Mai 2017, ora 18:00, la telefon 0766.581.545 sau pe email la adresa aradanimals@yahoo.com. Castigurile vor sustine programele asociatiei Animed Arad.

Evenimentul va avea loc la Sala de Evenimente HELEN, de vis-a-vis de Selgros. https://www.facebook.com/aradhelen/

Vom incepe cu o prezentare a muncii noastre de pana acum in protectia animalelor. Apoi vom manca, vom dansa si veti castiga premii oferite pentru tombola de catre sponsorii galei. Daca doriti sa fiti unul dintre sponsori, in bani sau produse, va rugam sa ne contactati.

Pe langa tombola cu premii a galei vom avea inca un moment special si anume o tragere la sorti pentru Campania 2%, in urma careia una dintre persoanele care au directionat catre Animed 2% din impozitul pe venitul din salar platit anul trecut va castiga un TELEVIZOR SMART FULL HD PANASONIC de 102 cm diagonala. 

Ne vor fi din nou alaturi doamna Pop Mariana si Dj Marius (Arcmedia). D-ra Alexandra Vasiu ne va fi si in acest an alaturi, cantand melodii de suflet si oferind pentru licitatie tablouri creatie proprie. Scoala de Dans Royal Steps ne vor incanta si acest an cu dansuri si va vor oferii si cateva vouchere pentru lectii gratuite de dans.

Acest an ne va fi alaturi si Selfie Station Photobooth. Haideti sa va faceti niste poze haioase si frumoase. Amintirile va vor ramane pentru toata viata. 

Le multumim si urmatorilor parteneri: Sebastian Sima (foto), Zoli Varga (video)Royal Canin RomaniaLexus PublicitateCramele Minis, Animax Arad, Pedigree, Century Bike, Aualeu Fitness, D-na Izabela Vekas, Racing Bike Shop, Vit Trace Line, D-na Eli Giurgiu, Cabinet Medical Veterinar Individual Dr. Iosim Claudiu.

Parteneri media ai acestei editii: Televiziunea Arad si Joy FM.

ATENTIE! Nu uitati sa aduceti cu dumneavoastra bani, pentru ca vom avea obiecte frumoase pentru licitatie tacuta. Cum functioneaza licitatia tacuta? In fata fiecarui obiect licitat se va afla un tabel. Va treceti numele si suma oferita in tabel si la final de licitatie, persoana care a licitat cel mai mult va castiga licitatia. Va plati suma pe care a scris-o in tabel si va primi chitanta de donatie din partea asociatiei Animed.

Galerie foto