Animed Arad

Finanțare de Ziua Internațională a Animalelor 2020 pentru 100 de sterilizări

Acum cativa ani am inceput sa promovez Ziua Internationala a Animalelor sustinuta de NATUREWATCH FOUNDATION. Anul trecut aceasta organizatie m-a numit ambasador al zilei. Unul dintre cei doi ambasadori romani. Acum, fundatia din Anglia a ales doi castigatori ai World Animal Day grant 2020. Organizatia Himalayan Animal Rescue Trust (HART) din Nepal si Animed Arad.

Finantarea am obtinut-o pentru un proiect depus acum cateva luni spre aprobare, pentru sterilizarea si castrarea a 100 de caini si pisici in orasul Santana.

https://naturewatch.org/campaigns/article/an-update-from-world-animal-day-grant-winners-2020-animed-arad-romania

Multumim mult primariei si pompierilor din Santana si dl. Laurentiu Blidar pentru recomandare, organizare si logistica si politiei locale din Arad, Tracey Hobbs si Betsy Rogers pentru recomandarile necesare accesarii grantului.

Cu ajutorul lor am prevenit nasterea nedorita a zeci de mii de animale de companie nedorite, intr-o tara care se confrunta cu problema suprapopularii de ani de zile.

Vom continua programul nostru zilnic de sterilizari si ne bazam pe sprijinul DUMNEAVOASTRA ca donator. Contactati-ne astazi. Sau maine :) 

Dr. Claudiu Iosim,

Co-fondator si presedinte Animed

Galerie foto