Animed Arad

Revista ANIMAG

     Dragi prieteni va anuntam cu mare bucurie ca am decis sa realizam o revista a asociatiei. Este un vis pe care il avem de mai bine de 10 ani, poate chiar 15, inca de cand am vazut revistele organizatiilor de protectie a animalelor din UK si USA. Revista noastra nu va avea o intreaga echipa care sa lucreze doar la revista 8 ore pe zi si nu va avea bugetul revistelor din USA si UK, dar va fi O NOUA PREMIERA NATIONALA. Stiti deja ca noua ne place sa facem lucruri unicat, lucruri in premiera in Romania si alte lucruri foarte rar intalnite la noi. Dupa publicarea Culegerii de acte normative in protectia animalelor si medicina veterinara (720 pagini), dupa Gala Animed, dupa introducerea in anul 2004 a inca singurului program de colectare-sterilizare-returnare a pisicilor si cainilor comunitari din Arad, va aducem acum o revista. Am intrebat federatia de protectie a animalelor si aceasta ne-a raspuns ca nu cunoaste o alta revista publicata de o asociatie romana de protectie a animalelor. Constatam deci ca a noastra este prima. Poate curajul si investitia noastra ii va determina si pe altii sa faca acest pas pentru a-si promova activitatea si pentru a atrage sprijin pentru programele caritabile desfasurate. Este mult de munca si o cheltuiala in plus dar nutrim speranta ca raspunsul va fi inzecit. Ajungand la mai multi oameni speram sa avem mai multe adoptii si mai mult sprijin material pentru asistenta medicala si pentru controlul reproducerii.

     Cautam 20 de firme care sa doreasca un spatiu publicitar in revista. Dumneavoastra ne trimiteti logoul si textul si noi facem designul. Mai exact tipografia Trinom, cu care realizam aceasta revista. Un spatiu costa 200 lei. Vrem sa tiparim primul numar in urmatoarele saptamani asadar va rugam sa va hotarati cat mai repede si sa ne contactati. Revista Animag va avea 28 de pagini color, lucioase, un tiraj de 1.000 de exemplare la primul numar, va aparea o data la 4 luni, deci trimestrial si se va distribui gratuit.

     Va rugam sa luati in considerare faptul ca cei 200 lei pe langa faptul ca va asigura un loc in revista si pe acest site la sectiunea Parteneri, va face posibila publicarea revistei, ducand la salvarea mai multor animale. Animag va fi structurata pe urmatoarele sectiuni:

  1. Sterilizarea pisicilor fara companion uman
  2. Sterilizarea cainilor fara companion uman
  3. Programul pentru companioni cu venituri reduse (Owners Program)
  4. Asistenta medicala pentru pisici si caini fara companion uman
  5. Adoptii
  6. Educatie
  7. Legislatie
  8. Membrii si voluntari ai asociatiei Animed
  9. Donatii si sponsorizari
  10. Evenimente

     Puteti lua mai multe spatii publicitare daca doriti. 

     Puteti avea intreaga coperta spate pentru 4.000 lei.

     Puteti dona ca persoana fizica sau sponsoriza ca firma o suma la alegerea dumneavoastra pentru a sprijini realizarea revistei.

     Revista va avea o sectiune a sa speciala, alaturi de Home, Despre noi si celelalte, unde veti gasi revistele, le veti putea citi online si le veti putea descarca.

Galerie foto