Animed Arad

Gala Animed 2018

Va multumim tuturor pentru participare si donatii.  Multumim Restaurantului Laser pentru gazduirea evenimentului si asociatiei Primăvara Sufletelor​ pentru implicarea in organizarea galei si sponsorizare. Multumim tuturor partenerilor: Royal Canin Romania, Selgros, Kf, Pop Mariana, Pamela Vigh, Tipografia Trinom​, VTL, Lexus Publicitate​, Avatar, Scoala de Dans Royal Steps, Defeat Organization Romania​, Alexandra Rosca, Izabela Vekas​, Cabinet medical veterinar individual Dr. Iosim Claudiu​. Multumim partenerilor media: ARQ, newsar.ro si Arad24.net. Dupa cheltuieli am ramas cu 6.647 lei. Animalutele noastre salvate va multumesc <3

Defeat Organization Romania este o organizatie care se ocupa cu miscarea Hip Hop din Arad avand ca ramuri :
-Defeat Gravity Crew - Dans
-Defeat Gravity Team - Freerunning & Parkour
-Defeat Sound - Muzica Hip Hop
-Defeat Production - Productie Muzicala , Artwork , MovieMakeri & Graffity

Contact pentru inscrieri : 
0746704396
Crisan Razvan a.k.a. myX Sătă
Pagina Artist FB: https://www.facebook.com/SatamyX/?ref=bookmarks

Pagina Artist INSTAGRAM : https://www.instagram.com/myxsata/
Pagina Organizatie : https://www.facebook.com/Defeat.Organization/

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCDlKgxkzlgAoPn2GRIysusQ?view_as=subscriber

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va invitam la Gala Animed 2018 pe 1 aprilie, la Restaurantul Laser, intre orele 16:00-22:00. Stim ca sunt Floriile si Pastele Catolic. Cu atat mai mult va oferim o zi de neuitat.

Anul acesta nu va trebui sa luati bilet. Veniti la Gala si donati cat doriti in cutia de donatii. Vom avea obiecte de vanzare, la fel ca datile trecute. Luati obiectul dorit si introduceti in cutia de donatii suma pe care doriti sa o donati asociatiei. La final vom face o chitanta pe intreaga suma, vom achita restaurantul si celelalte cheltuieli de organizare a galei. Suma ramasa va fi folosita pentru sterilizari si intretinerea pisicilor si cainilor salvati si asistenta lor medicala.

ATENTIE! Nu va ganditi cat ar costa sa cumparati acel obiect din alta parte. Suma donata de dumneavoastra nu este menita sa reflecte cu exactitate valoarea economica a produsului, ci suma cu care doriti sa sprijiniti asociatia. Exemplu: luati o cana personalizata si puneti in cutia de donatii 100-120-150-200-X lei. Anii trecuti ati cumparat bilet de intrare si produsele le-ati castigat gratuit la tombola. Anul acesta am schimbat putin stilul la cererea publicului si nu am mai avut bilete, in schimb dumneavoastra veti cumpara obiectele in loc sa le primiti la tombola. Speram sincer ca numarul crescut de participanti nu se datoreaza intrarii gratuite ci dorintei de a sprijini munca zilnica a asociatiei Animed. Va multumim si va asteptam cu masa pusa si bratele deschise :)

Vom avea meniu vegetarian (fara carne, oua si produse lactate). Speram ca va plac ciorba de legume si pireul cu ciuperci. Noua ne plac mult de tot :)  Cel mai probabil torta donata de doamna Pop Mariana si prajiturile asortate donate de doamna Pamela Vigh vor contine oua si lapte (cu siguranta insa, nu si carne).

Obiectivele galei raman aceleasi:

  1. Sarbatorirea a 17 ani de munca a asociatiei caritabile autorizate Animed Arad in domeniul protectiei animalelor.
  2. Colaborarea cu mass-media si diversi sponsori carora sa le atragem si sa le mentinem sprijinul.
  3. Rasfatarea iubitorilor de animale, a membrilor, voluntarilor si sponsorilor asociatiei in semn de apreciere si multumire pentru eforturile lor in domeniu. Meritam cu totii sa ne uitam in urma si sa ne aducem aminte pentru cateva ore de toate reusitele, de toate animalele salvate, vindecate, adoptate, in ciuda dificultatilor de resurse umane si financiare. Salvarea animalelor parasite si maltratate sau accidentate este o munca anevoioasa, laborioasa, interdisciplinara. Cere mult efort, mult timp, multi bani si mult suflet. De multe ori eforturile depuse nu se soldeaza cu finaluri fericite. DAR trebuie si meritam sa ne amintim si sa ne bucuram pentru cazurile fericite in care operatiunile de salvare au fost incununate de succes si nou nascutii candva gasiti in tomberon se bucura de o viata linistita, sanatoasa si in siguranta alaturi de o familie adoptiva din tara sau din strainatate.
  4. Socializarea si formarea de noi prietenii intre iubitorii de animale. La Gala Animed activisti in protectia animalelor, care au comunicat doar pe grupuri de socializare sau care nu s-au cunoscut deloc, au ocazia sa se intalneasca si sa lege noi colaborari si poate chiar si prietenii.
  5. Strangerea de fonduri pentru programele asociatiei Animed.
  6. Informarea participantilor cu privire la activitatea asociatiei Animed.

Dupa cum vedeti Gala Animed este un eveniment caritabil de informare si de strangere de fonduri dar este mai mult decat atat. Stim ca in editiile anterioare prezentarea activitatii a durat cam mult asa ca acest an, in loc de prezentare PowerPoint, va oferim numarul 1 al revistei Animag. Revista noastra este foarte posibil sa fie o premiera nationala. Stiti deja ca ne place sa facem lucruri in premiera. Pionieratul in domeniu ne motiveaza zi de zi. Din cate stim noi nu exista o alta revista publicata de catre o asociatie locala de protectie a animalelor. Animed face constant eforturi de a implementa in Romania practici si standarde din SUA, UK si Germania. Asadar, fiecare participant la Gala Animed 2018 va primi cate o revista care va spune tot ce e de spus despre munca noastra, in 28 de pagini structurate pe diverse sectiuni: sterilizari, owners program, asistenta medicala, adoptii, educatie, legislatie, evenimente, membrii si voluntari, donatii si sponsorizari.

Haideti sa sarbatorim impreuna si sa adunam fonduri cu care sa putem salva si mai multe animale abandonate, sa putem steriliza si mai multe catele si pisici, de pe langa blocuri, supermarketuri, din zone industriale, din paduri si alte locatii din oras si imprejurimi.

Va rugam ca pana pe 28 martie 2018 sa ne comunicati participarea dumneavoastra pentru a stii cate mese, scaune si meniuri sa avem pregatite. 

Gala Animed 2018 nu ar fi fost posibila fara sprijinul urmatorilor parteneri: Selgros, Pop Mariana (torturi evenimente tel. 0769718880), Pamela Vigh, Asociatia Primavara Sufletelor, Restaurantul Laser, Royal Canin Romania, Pedigree, Animax Arad, VTL, Lexus publicitate, Tipografia Trinom, Avatar, Cramele Minis, Kf, Scoala de Dans Royal Steps, Defeat Organization Romania, Alex SV Photography, Alexandra Rosca, Izabela Vekas, ARQ, Arad24.net, newsar.ro, CMVI Dr Iosim Claudiu.

 

Galerie foto