Animed Arad

Campania 2%

Directionati cei 2% din impozitul pe venit catre asociatia Animed Arad pana pe 20.05.2017 si pe langa sprijinirea activitatii noastre de salvare a pisicilor si cainilor comunitari si de sterilizare a acestora VETI PARTICIPA LA O TRAGERE LA SORTI PUTAND CASTIGA UN SUPER TELEVIZOR SMART. 

Tragerea la sorti va avea loc in cadrul Galei Animed editia a II-a, pe 28 mai 2017. Daca veti participa la Gala Animed si veti castiga premiul, il veti primi imediat. Daca nu veti fi in sala va vom contacta noi sa va dam vestea cea buna. Pretul biletului la Gala Animed editia a II-a este de 120 lei. 

Pentru Cererea 230 si/sau bilete la Gala Animed ne puteti contacta la 0766581545, aradanimals@yahoo.com sau personal. Lista cu participantii la tragerea la sorti o veti gasi actualizata mai jos. Numarul din dreptul numelui va corespunde numarului de pe biletul din urna. Astfel, daca se va extrage numarul 483 si numele dv se afla in lista de mai jos in dreptul acelui numar, dv veti fi castigatorul premiului Campaniei 2% din acest an. Daca ne-ati trimis Cererea 230 semnata si nu va aflati pe lista participantilor va rugam sa ne anuntati pana pe 25 mai 2017. Daca doriti sa nu fiti mentionati in lista participantilor va rugam sa ne anuntati, dar din pacate nu puteti participa la tragerea la sorti pentru simplul fapt ca noi va trebui sa anuntam numele castigatorului. 

In cazul in care veti depune personal Cererea 230 la finantele de care apartineti va rugam sa ne trimiteti pe mail sau sa ne aduceti personal copia dumneavoastra stampilata la finante.

ATENTIE! DOAR CEI CARE AU MUNCIT LEGAL, CU CONTRACT DE MUNCA, IN ROMANIA, ANUL TRECUT (2016), POT SEMNA CEREREA 230. PENSIONARII SI CEI CARE AU LUCRAT IN STRAINATATE SAU IN ROMANIA, DAR "LA NEGRU", NU AU CE DIRECTIONA PENTRU CA NU AU PLATIT IMPOZITUL PE VENITUL DIN SALAR. NU ARE SENS SA INCERCATI PENTRU CA FINANTELE NE VOR RESPINGE CEREREA 230 SEMNATA DE DV. SI NU VA VOM TRECE PE LISTA PENTRU TRAGEREA LA SORTI. Cererea 230 poate fi semnata doar o data pe an, pentru o singura organizatie caritabila. Persoanele care completeaza Declaratia 200 pentru alte venituri decat din salar se incadreaza in campania noastra in aceleasi conditii. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI SPRIJIN.

FELICITARI DOMNULUI NIGA ANDREI pentru castigarea marelui premiu al campaniei 2%.

Galerie foto